Preokret u Partizanu: Stanojević ostaje trener

NAKON četiri sada zasjedanja Upravnog odbora FK Partizan odlučeno je kako će Aleksandar Stanojević i dalje s klupe voditi aktualnog prvaka Srbije. Veliki je to preokret nakon što su srpski mediji već otpisali Stanojevića u čiju je obranu stao sportski direktor "crno-belih" Mladen Krstajić koji je poručio kako će podijeliti sudbinu glavnog trenera.

Pritisak je očito upalio jer je vodstvo kluba ipak odustalo od otkaza, a trener, sportski direktor i prva momčad već su odletjeli za Cagliari gdje ih očekuje prijateljska utakmica.

"Sinoć sam najnormalnije vodio trening, nitko mi nije rekao da sam dobio otkaz. Vodim ekipu dalje kao da se ništa nije dogodilo", rekao je Stanojević u beogradskoj zračnoj luci, prenosi "Blic".

Podsjetimo, uprava kluba je namjeravala dati otkaz Stanojeviću zbog nediscipline, nepoštivanja kluba i neodmjerenih izjava. Nakon ispadanja u kvalifikacijama za Ligu prvaka od Genka, a onda i Europa lige porazom od Shamrocka, Stanojević je napao predsjednika Dragana Đurića zamjerivši mu loše transfere i stanje unutar kluba te neizravno kazao da predsjednik navija za Zvezdu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.