TRANSFERI

Pregovarao s Dinamom pa na splavu potpisao za Partizan

Foto: Telegraf

LAZAR MARKOVIĆ (25), nevjerojatno brzo desno krilo, trebao je postati jedan od najvećih srpskih nogometaša svih vremena. 

S 18 godina bio je zvijezda Partizana, godinu dana kasnije prodan je Benfici za 10 milijuna eura, a nakon samo jedne sezone u Lisabonu Liverpool ga je 2014. kupio za 25 milijuna eura. 

Ali za Redse je odigrao tek 34 utakmice i u povijest Liverpoola ušao kao jedan od najvećih promašaja jer ispada da je taj klub svaki njegov nastup platio 400 tisuća eura. 

Markoviću su slijedile tri i pol godine potucanja po posudbama: Fenerbahce, Sporting, Hull, Anderlecht. Od prošlog ljeta do početka ove godine bio je bez angažmana. Tada je potpisao za Fulham, gdje je posljednju utakmicu odigrao još u veljači, nakon čega je ostao bez kluba.

Usprkos svemu ovome, Marković je i dalje bio zanimljiv uglednim klubovima. S njim su ovog ljeta pregovarali Dinamo, Besiktas, Crvena zvezda i Partizan.

Odlučio se za klub u kojem je ponikao i to tako da su ga čelnici Partizana predvođeni glavnim direktorom Milošom Vazurom na povratak nagovorili dolaskom na Markovićev splav. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.