EUROPSKE LIGE

Predsjednik PSG-a: Real je nudio 180 mil. eura za Mbappea. Odbio sam

Foto: EPA

PREDSJEDNIK PSG-a Nasser Al-Khelaifi rekao je kako je prošlog ljeta odbio 180 milijuna eura Real Madrida za Kyliana Mbappea. "Odbio sam jer sam znao da Kylian želi ostati u PSG-u. Dobro ga poznajem, kao i njegovu obitelj. Oni ne bi otišli zbog novca", izjavio je Al-Khelaifi u intervjuu za Marcu.

"Odlučio je igrati za ovaj klub, grad i zemlju te sudjelovati u ovom sportskom projektu. Razmišlja samo o igranju i pobjeđivanju", dodao je prvi čovjek pariškog kluba, istaknuvši da ni u jednom trenutku nije razgovarao sa Zinedineom Zidaneom o preuzimanje PSG-a, s obzirom na to da je odlazak Mauricija Pochettina praktički siguran.

Dotaknuo se i predsjednika La Lige Javiera Tebasa, koji je više puta napao francuskog prvaka zbog toga što Mbappe nije došao u Real. "Sve što radimo, radimo zato što možemo. Ne komentiramo druge lige, klubove i organizacije. Ne pametujemo drugima niti ćemo dopustiti da drugi pametuju nama. Nastavit ćemo raditi na svojem projektu", poručio je Al-Khelaifi te dodao kako je projekt Superlige mrtav.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.