HAJDUK

Predsjednik NO-a Hajduka: Više puta smo vidjeli štetnost šok-terapije, treba nam mir

Foto: Hajduk.hr

PREDSJEDNIK Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović obratio se javnosti u povodu odlaska člana Nadzornog odbora Krešimira Krole te aktualnih zbivanja u Klubu. Perasović se javnosti obratio iz Zagreba putem Zoom aplikacije. 

"Jučer je objavljena vijest da je Krešimir Krolo prestao biti član Nadzornog odbora Hajduka. Pošto je odmah nakon toga objavljeno i formalno-pravno objašnjenje tog čina, neću se upuštati u daljnje objašnjavanje", započeo je Perasović pa nastavio:

"Nastavit ćemo rad sa šest članova, bez popunjavanja sedmog mjesta, ali naravno da mi je žao što smo ostali bez Kreše."

Podrška ljudima u klubu

Istaknuo je dvije glavne odrednice javljanja i, čini se, podržao Tudora i sve ostale u upravljačkoj i stručnoj strukturi kluba. 

"S obzirom na trenutnu situaciju oko kluba, moram naglasiti dvije stvari. Kao i sve druge navijače, bole nas porazi i svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočaranje, gnjev i ljutnju zbog niza poraza, to je sasvim legitimno", rekao je Perasović pa dodao:

"Mi u Nadzornom odboru smo itekako svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i bez kontinuiteta struke ne može biti ni rezultata na terenu. Već više puta uviđamo štetnost šok-terapije kao načina ponašanja u krizi. Stoga koristim ovu priliku kako bih ponovno istaknuo i prisnažio da će Nadzorni odbor u cilju očuvanja stabilnosti nastojati osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu, a za koje mi smatramo da su kvalitetne aktivnosti te da će već u skoroj budućnosti pokazati svoje pozitivne učinke na terenu."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.