Predsjednik HKS-a o slučaju Zubac i Šarić: Dečki su reagirali, branili se, Bože moj

Foto: Screenshot HTV

NA INTERNETU su se jučer pojavile snimke na kojima se vidi kako su se hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac fizički sukobili s nepoznatim ljudima. Sukob se dogodio u noćnom klubu u Ateni, u večeri nakon poraza Hrvatske od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre.

Objava sa spomenutim videozapisima je u međuvremenu obrisana, no snimke su se sada ponovo pojavile zahvaljujući američkom TMZ Sportsu. Snimka kreće sa Zupcem, koji se nagurava s nekoliko ljudi, poletio je i jedan stol, a onda se pojavljuje i Šarić. U drugoj snimci vidi se kako je Šarić završio na podu dok ga s leđa netko guši. HKS se jučer najprije oglasio priopćenjem, u kojem tvrdi da su hrvatski košarkaši bili napadnuti, a danas je predsjednik HKS-a Nikola Rukavina za HTV komentirao slučaj.

"Znate kako je, Grci nas pobijedili, oni igrači Hrvatske"

''Nekolicina dečkiju se odlučila, prije samog povratka kući, za izlazak u neki noćni klub gdje su već bili. Tamo, znate kako je, Grci pobijedili nas, oni igrači Hrvatske, malo neka nervoza. Prepoznavanje, najprije neko dobacivanje, verbalno, pa na kraju fizički. Dečki su reagirali, branili se, Bože moj.

Došlo je do nekog naguravanja, fizičkog kontakta. Sva sreća, tu su bile zaštitarske službe i spriječili su dalju eskalaciju incidenta. Ja mislim da je to to i da će se o tome prestati pričati. Mislim da bi se trebalo isključivo pričati o ova dva lijepa ljeta koje su nam hrvatski košarkaši priuštili", rekao je Rukavina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.