EURO 2020

Prate ga Barca i Tottenham, a klub je već odbio Milanovih 20 milijuna eura za njega

Foto: EPA

SAMPDORIA je odbila 20 milijuna eura tešku ponudu Milana za otkup ugovora svog 20-godišnjeg danskog igrača Mikkela Damsgaarda, koji je zablistao na Europskom prvenstvu.

Damsgaard je s danskom reprezentacijom izborio polufinale Eura, a u uspjesima tima sudjelovao je i pogocima koje je postigao Rusiji u utakmici u grupnoj fazi natjecanja te Engleskoj, kojoj je zabio iz slobodnog udarca u polufinalu.

U Sampdoriji su svjesni kakav dragulj imaju u kadru, pa je predsjednik kluba Massimo Ferrero već ranije, nakon utakmice protiv Rusije, poslao jasnu poruku:

"Jeste li vidjeli njegov gol? Sad vrijedi 30 milijuna eura, a ako zabije još jedan gol, za njega ću tražiti 40 milijuna."

Isto razmišlja i sportski direktor kluba Carlo Osti, koji je rekao:

''Čuli ste predsjednika, on nije na prodaju. Naravno, sve ima svoju cijenu, ali mislimo da još može napredovati kod nas i to je ono što želimo."

Prema navodima talijanskih medija, Barcelona i Tottenham su zainteresirani za Damsgaarda, a najkonkretniji je Milan, koji je već ponudio 20 milijuna eura i Andreu Contija. Ponuda je odbijena.

Damsgaard je u Sampdoriju stigao prošlog ljeta iz Nordsjaellanda za 6.75 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.