Potjeran iz Belgije: Tino Sušić ima novi klub, ništa od povratka u Hajduk

Foto: Guliver Image/Getty Images

TINA SUŠIĆA neće dugo pamtiti u Genku, klubu u koji je prošlog ljeta stigao kao veliko pojačanje.
 
Bosanskohercegovački nogometaš, koji je bio najbolji igrač Hajduka posljednjih godina, u Belgiji se nije snašao. Prvih nekoliko mjeseci dobivao je priliku, ali minutažu nije iskoristio. Zatim se promijenio trener, a Sušić se prvo preselio na klupu pa na tribine i u drugu momčad. 
 
Ovog ljeta su u Genku objasnili "pojačanju od 1,7 milijuna eura" da na njega više ne računaju i da može pronaći novi klub. Postojala je opcija povratka u Hajduk, ali je otišao na jednogodišnju posudbu u Maccabi iz Tel Aviva, najtrofejniji izraelski klub.
 

 
Zanimljivo, posljednju utakmicu u dresu Hajduka odigrao je upravo protiv Maccabija u play-offu Europske lige. U tim susretima zapazio ga je Jordi Cruyff, sin legendarnog Johana Cruyffa. Jordi je tada bio sportski direktor Maccabija, a danas je njegov trener.
 
"Sušić je sjajan veznjak s velikim potencijalom. Može igrati na više pozicija. Impresionirao nas je prošle godine kada smo igrali protiv Hajduka i nastavili smo ga pratiti i pokušavati dovesti. Sretni smo što smo u tome uspjeli", rekao je Cruyff.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.