Pogledajte susret Mandžukića i Schweinsteigera. Mario umirao od smijeha

Foto: Profimedia

HRVATSKA je izgubila 3:0 od Španjolske u prvom susretu skupine B Europskog prvenstva. Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu, kada je momčad izbornika Zlatka Dalića primila sva tri pogotka. Strijelci su bili Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal, a Bruni Petkoviću je u drugom poluvremenu poništen gol.

Na službenom profilu Eura na X-u (bivšem Twitteru) objavljena je snimka susreta Marija Mandžukića (38) i Bastiana Schweinsteigera (39). Riječ je o bivšem napadaču odnosno bivšem veznjaku Bayerna, u kojem su dijelili svlačionicu. Schweinsteiger je nešto rekao Mandžukiću, a Mario se jako nasmijao.

Mandžukić i Schweinsteiger zajedno osvojili sedam trofeja u Bayernu

Mandžukić je tijekom igračke karijere nastupao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus, Al Duhail i Milan, a umirovio se 2021. te postao dio Dalićeva reprezentativnog stožera.

U Bayernu je igrao od 2012. do 2014. godine, kada je ondje bio i Schweinsteiger. Legendarni njemački veznjak većinu karijere proveo je u minhenskom klubu, ali je nosio i dresove Manchester Uniteda te Chicago Firea. Mandžukić i Schweinsteiger su zajedno osvojili sedam trofeja.

Hrvatskoj slijedi susret s Albanijom

U skupini B nalaze se još Albanija te branitelj europskog naslova Italija. Nakon Španjolaca Dalićevim izabranicima slijede ogledi s Albancima (srijeda, 19. lipnja) i Talijanima (ponedjeljak, 24. lipnja).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.