Pogledajte povijesno vaganje za današnji UFC u Areni

Foto: UFC

ODRAĐENO je povijesno vaganje za borilački spektakl u zagrebačkoj Areni, a svi su borci su jučer u istoj dvorani pred par tisuća fanova uspješno zadovoljili potrebnu težinu.

Vaganje su prošli svi borci te će zagrebačka publika biti u prilici sutra pogledati 13 borbi raznih UFC-ovih kategorija, a među borcima se nalaze i domaće uzdanice Filip Pejić i Igor Pokrajac.

Također, na vaganju nije bilo previše napetih situacija, no mora se spomenuti Filipa Pejića, koji je spreman za okršaj te je dodatno raspalio publiku unošenjem u lice svog protivnika, Damiana Stasiaka. Zanimljivo je bilo sučeljavanja Igora Pokrajca i Jana Blachowicza, što nije ni čudno ako se znaju da je velik ulog unutar ove borbe.

Fanovi su također bili oduševljeni s vaganjima za četiri glavne borbe, odnosno s prilikom da pogledaju teškaše, a ovim putem su to uistinu prave gromade od ljudi, jer su čak petorica od njih osmorice bili vrlo blizu maksimumu od 120 kilograma.

Fanovi su pljeskom pozdravili svih 26 boraca, a atmosfera u dvorani je oduševila Juniora dos Santosa, koji je uz hrvatske borce dobio najveće ovacije.

 
"Riječi ne mogu opisati taj osjećaj koji sam imao danas na vagi. Moram vam reći da je bilo nevjerojatno. Imao sam osjećaj da sam kod kuće, a taj osjećaj je neprocjenjiv. Hvala vam puno na dobrodošlici u vašu prekrasnu zemlju. Sutra ću vam dati sve od sebe. Želim vam prirediti nezaboravan show. Da sam mogao, zagrlio bih svakog od vas danas u Areni. Znajte da sam vam od srca zahvalan za vašu podršku. Hvala, volim Vas“, poručio je dos Santos.

Program starta s prvom borbom, koja je na rasporedu u 16 sati i 30 minuta.
 

UFC Fight Night 86 – Rezultati vaganja (rezultati su u lbs)

Ben Rothwell (264) vs. Junior Dos Santos (241)
Gabriel Gonzaga (262) vs. Derrick Lewis (264)
Curtis Blaydes (261) vs. Francis Ngannou (252)
Timothy Johnson (262) vs. Marcin Tybura (247)
Jan Blachowicz (205) vs. Igor Pokrajac (205)
Maryna Moroz (115) vs. Cristina Stanciu (116)

Zak Cummings (170) vs. Nicolas Dalby (171)
Ian Entwistle (135) vs. Alejandro Perez (135)
Damir Hadzovic (155) vs. Mairbek Taisumov (154)
Filip Pejic (136) vs. Damian Stasiak (134)

Lucas Martins (145) vs. Robert Whiteford (145)
Cyril Asker (241) vs. Jared Cannonier (241)
Alessio Di Chirico (185) vs. Bojan Velickovic (183)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.