Pogledajte kako se slavlje igrača Zvezde pretvorilo u sukob

Screenshot: Arena Sport

NOGOMETAŠI Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije. U finalu su na stadionu Rajko Mitić svladali Čukarički 2:1 te tako i treću sezonu zaredom osvojili duplu krunu. Zvezda je tako nastavila svoju dominaciju u srpskom nogometu. Utakmica nije ispunila očekivanja s obzirom na mali broj gledatelja i loš nogomet koji su obje momčadi prezentirale.

Čukarički je poveo sjajnim pogotkom Marka Docića u 20. minuti. Nogometaš Čukaričkog iz kornera je izravno gađao gol Milana Borjana, kao da je znao da će golman kanadske reprezentacije izaći na prvu vratnicu. Docić ga je majstorski prebacio i doveo svoju momčad u vodstvo protiv favorizirane Zvezde.

Pešić nije htio slušati prodike

Igrači Crvene zvezde uspjeli su se oporaviti od šoka i u nastavku utakmice preokrenuti rezultat na 2:1. Junak preokreta bio je Aleksandar Pešić, koji je zabio najprije u 60. pa u 75. minuti. Nakon drugog Pešićevog pogotka napadač Zvezde skinuo je dres i otišao proslaviti s Delijama.

To se nije svidjelo njegovom suigraču i imenjaku Dragoviću, koji ga je odmah upozorio da obuče dres kako ne bi dobio kaznu, pišu srpski mediji. Pešiću se to nije slušalo te je dvaput ljutito odgurnuo Dragovića, koji mu je i dalje nastavio objašnjavati da je pogriješio. Pogledajte video:

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.