UFC

Ngannou isprebijao Rozenstruika, sve je bilo gotovo za samo 20 sekundi

Foto: Getty Images

PETNAESTAK sekundi trajalo je ispitivanje snaga, a onda je Francis Ngannou navalio na Jairzinha Rozenstruika, izudarao ga nizom lijevih i desnih krošea, stjerao uz ogradu i oborio na pod, a sudac je odmah prekinuo borbu.

Sve je trajalo ukupno 20 sekundi, bila je to uvjerljivo najbrža borba na sinoćnjem UFC 240 eventu, prvom velikom sportskom događaju u Americi u vrijeme pandemije koronavirusa.

Rozenstruik je u prosincu nokautirao Alistaira Overeema i odmah jasno i glasno zatražio borbu s Ngannouom. Nakon što je borba krenula, Surinamac je brzo požalio.

Embed from Getty Images

"Kad sam čuo da me prozvao, znao sam da ne zna što radi. Ima puno potencijala, ali mora se dobro pripremiti prije nego što će se boriti protiv mene", rekao je Kamerunac nakon borbe.

Šef UFC-a Dana White ranije je najavio da će pobjednik ove borbe dobiti priliku za okršaj s pobjednikom trećeg dijela trilogije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Stipe je pobijedio Ngannoua u jednoj od svojih obrana teškaškog naslova, ali Predator je, čini se, sad puno spremniji i mogao bi u ponovljenom pokušaju predstavljati ozbiljan problem za borca hrvatskog podrijetla, pobijedi li on ponovno Cormiera.
Borba Miočića i Cormiera očekuje se krajem godine.

Ngannou sad u profesionalnoj karijeri ima 15 pobjeda i tri poraza, a Rozenstruik je u 11. borbi prvi put doživio poraz. I to kakav...

 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.