LIGE PETICE

Pogledajte kako je De Bruyne predriblao Unitedova stopera i strašan gol Bernarda

Foto: Screenshot

MANCHESTER CITY je sinoć u prvoj utakmici polufinala Carling Cupa razbio United na Old Traffordu 3:1.

City je pregazio domaćine u prvom poluvremenu u kojem je od 17. do 38. minute zabio tri gola, jedan ljepši od drugog. Guardiolina momčad je u vodstvo došla fantastičnim udarcem Bernarda Silve. Portugalac je primio loptu iskosa s desne strane i onda topovskim udarcem s 20-ak metara pogodio De Geine rašlje za 0:1.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Bernardova gola možete pogledati OVDJE.

Drugi gol postigao je Riyad Mahrez nakon lijepe solo akcije, a gol za 3:0 zabio je Andreas Pereira u vlastitu mrežu. No tome je prethodio nevjerojatan dribling Kevina de Bruynea koji je skoro polomio kičmu Philu Jonesu. City je krenuo u kontru, a Belgijac je na ulasku u šesnaesterac primio odbijenu loptu. Ušao je u kazneni prostor i onda strašnim lažnjakom na pod složio naivnog Phila Jonesa. De Gea mu je obranio udarac u prvi kut, a lopta se od Pereire odbila u gol za 0:3.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku De Bruyneova driblinga možete pogledati OVDJE i iz drugog kuta OVDJE.

Počasni gol za United zabio je Rashford u 70. minuti, a uzvratna utakmica igra se 29. siječnja na Etihadu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.