Pogledajte kako je bivši igrač Hajduka slavio gol Italije

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića sve do samog kraja.

No u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, krilni napadač Italije Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije. Gol Italije burno je proslavio bivši ukrajinski reprezentativac i igrač Hajduka Artem Milevski, a video je podijelio na svom Instagramu.

Taj gol mogao bi pomoći Ukrajincima u skupini E, gdje sve reprezentacije uoči zadnjeg kola imaju po tri boda. Milevski je Bjelorus s ukrajinskom putovnicom i bio je velika nada ukrajinskog nogometa i kijevskog Dinama. Od 2003. do 2012. igrao je za Dinamo i u 178 nastupa zabio 57 golova. Za reprezentaciju Ukrajine prvi je put zaigrao 2006., a u 50 nastupa zabio je 8 golova. Pad u karijeri započeo je 2012. godine, dok je igrao za kijevski Dinamo, a nakon toga je počeo lutati. Igrao je za Gaziantepspor, Hajduk, RNK Split i još nekoliko klubova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.