Esport

Pogledajte kako izgleda novi battle royale mod poznate franšize

Screenshot: YouTube

BATTLEFIELD V će 25. ožujka i službeno dobiti battle royale mod naziva Firestorm. Vozila, oružja, bunkeri, geđeti i razni drugi predmeti pomoći će vam u preživljavanju i eliminiranju protivnika kako biste ostali posljednji preživjeli na najvećoj mapi u povijesti serijala dok se oko vas zatvara vatreni prsten.

>Call of Duty stiže i na mobitele

Battle royale i dalje je najpopularniji žanr u industriji videoigara u kojem vladaju PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite i, odnedavno, Apex Legends. Call of Duty Blackout već je odavno zaboravljen, kao i brojne druge igre koje su pokušale pronaći svoje mjesto u iznimnoj konkurenciji. Sada će to pokušati učiniti EA DICE s battle royale modom za Battlefield V. 

Najavni video za Firestorm izgleda jako dobro, što je logično jer je Battlefield V grafički izvrstan. Halvøy je mapa na kojoj će se igrači natjecati solo i squadu, u kojem će meč igrati 16 timova s po četiri igrača, dok bi duo trebao stići nekada u travnju. Halvøy je ujedno i najveća mapa u Battlefieldu dosad, čak 10 puta veća od Hamade. Igračima će na raspolaganju biti dostupno čak 17 vozila uključujući traktor, ali i posebni zadaci kako bi došli do vozila i boljih oružja, poput otključavanja sefova i probijanja bunkera. Uostalom, pogledajte sami. 

Za igranje Firestorma trebat će vam Battlefield V. Pucačina iz prvog lica koja je izašla 20. studenog prošle godine. Iako nije ostvario ciljane prodajne rezultate, do kraja 2018. prodano je više od sedam milijuna primjeraka, a jedna od glavnih stavki, ranije spomenuti Firestorm, tek dolazi u igru. Mi ćemo Firestorm moći testirati odmah u ponedjeljak zahvaljujući ekipi iz Sancta Domenice, koja nam je po izlasku ustupila igru, a vi svoju možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 300 kuna za PC, PlayStation 4 i Xbox One. 

Postoji mogućnost da EA naknadno omogući igračima kupovinu samo Firestorma, ali o tome još nema govora. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.