Pogledajte kako danas izgledaju španjolske naslovnice

Foto: EPA-EFE, Marca, As, Sport, Mundo Deportivo

CIJELI nogometni svijet i dalje je u šoku nakon razbijanja Reala od strane Ajaxa na Bernabeu. Nizozemci su zasluženo pobijedili 4:1. Okrenuli su zaostatak od 2:1 iz prve utakmice, za što im nitko nije davao šanse nakon susreta u Amsterdamu.

Real je nakon tri uzastopna naslova Lige prvaka ispao u osmini finala prvi put u osam godina. Stoga ne čude dramatični naslovi u španjolskim medijima.

Marca, najčitaniji madridski list koji najdetaljnije prati Real, na svojoj naslovnici ima fotografiju ispražnjenih tribina Santiago Bernabeua uz naslov: "Ovdje počiva ekipa koja je napisala povijest."

Sport jučerašnji poraz vidi kao kraj ere, a izvedbu Reala nazivaju sramotnom. AS opisuje tragični tjedan Reala u kojem su ispali iz kupa, izgubili gotovo sve šanse za naslov prvaka Španjolske, a sada su ostali i bez Lige prvaka. Dodatna sol na ranu je što ih je iz kupa i borbe za La Ligu eliminirala Barcelona s dvije pobjede u El Clasicima.

Mundo Deportivo piše o tome kako Real do kraja sezone više nema za što igrati. Napominju kako Realova ekipa nije mogla pratiti ritam mlade momčadi iz Amsterdama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.