Pogledajte gol koji će koštati United čak 10 milijuna eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠI Manchester Uniteda bez teško ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića rutinski su odradili ligaško gostovanje kod Burnleya.
 
Crveni vragovi slavili su 2:0 golovima Martiala u 21. (asistent Herrera) i Rooneya u 39. minuti (asistent Martial).
 
United se s ova tri boda primakao gradskom rivalu Cityju samo na bod u borbi za četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.
 
United je tako zadržao nadu da će nagodinu igrati u najelitnijem klupskom natjecanju na svijetu i nema dvojbe da su čelnici kluba s Old Trafforda oduševljeni s današnjom pobjedom, no ona će ih skupo koštati – čak deset milijuna eura.
 

Naime, kako je gol zabio Anthony Martial, a mladom Francuzu bio je to 25. u dresu Uniteda, zbog klauzule koja je stajala u ugovoru pri prelasku Martiala iz Monaca u Manchester, Englezi će morati platiti bonus od deset milijuna eura klubu Danijela Subašića.
 
Martial je stigao iz Monaca 2015. za 50 milijuna funti, koji mogu narasti do 90 milijuna s bonusima, a jedan od bonusa bio je 10 milijuna nakon 25 golova za United. 
 
Odigra li Martial 25 utakmica za reprezentaciju Francuske, a sad je na 15, Monaco će zaraditi još deset milijuna. Bude li Martial među finalistima za Zlatnu loptu na račun kluba iz Kneževine sjest će dodatnih deset milijuna. Pa još proda li ga United za više od 60 milijuna eura...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.