Esport

Pjanić sjajno objasnio asistenciju petom Ronaldu: "To može svatko"

Foto: Getty Images/Gulliver Image

MIRALEM Pjanić sjajno je petom asistirao Cristianu Ronaldu za 600. gol karijere u derbiju protiv Intera u 34. kolu. Bio je to izjednačujući pogodak u 62. minuti za konačnih 1:1. Pjanić je potom na društvenim mrežama objasnio kako to zapravo može svatko, ali u FIFA-i 19, te podijelio upute kako to izvesti. 

>U stilu Nogometnih Ikona stiže nam prvi FM kviz. Datum neće pasati maturantima

Akcija Pjanića i Ronalda zaista izgleda kao iz FIFA-e. Ronaldo s desne strane na vrhu šesnaesterca dodaje bh. reprezentativcu koji svog braniča odvlači od gola i mijenja mjesta s Portugalcem, vraća mu petom i ovaj ju ljevicom posprema uz samu desnu vratnicu. Kada to rade takva dva majstora, izgleda jednostavno kao u videoigri. 

Na svom je Instagramu podijelio snimku pogotka te napisao: "To je stvarno vrlo jednostavno, svatko to može učiniti. Prolaz: tipka X. Dodavanje petom: tipka lijevi i X. Udarac na gol: tipka O." Probali smo nekoliko puta izvesti tu akciju, ali nismo potpuno uspjeli simulirati gol Ronalda. Vjerojatno će bolji igrači od nas u tome biti uspješniji. Gol i objavu možete vidjeti OVDJE.

Juventus je osmu sezonu zaredom osvojio Serie A. Stara Dama i dalje dominira u Italiji, ali iz Lige prvaka, koju toliko priželjkuju, izbacio ih je sjajni Ajax. Zato će Juventus ovog ljeta krenuti u rekonstrukciju momčadi. Miralema Pjanića žele brojni europski klubovi, a navodno je najuporniji madridski Real. Prodajom sjajnog veznjaka Juventus bi napunio blagajnu za ljetni šoping. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.