Piqueova zadnja rečenica karijere: Se*em ti na mater k*rvu!

Screenshot: Twitter

GERARD PIQUE (35) karijeru je završio crvenim kartonom. Jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti i simbol Barcelone, prije nekoliko dana objavio je da odlazi u mirovinu na kraju godine. Zadnjeg dana 2022. Barcelona igra gradski derbi protiv Espanyola. Pique nakon isključenja sinoć kod Osasune, u pobjedi 2:1 u 14. kolu La Lige, definitivno završava karijeru i prije tog meča.

Zadnji mu je tako bio onaj koji uopće nije igrao. Nakon što je sudac Jesus Gil Manzano označio poluvrijeme utakmice u Pamploni, pri vodstvu domaćina 1:0 protiv Barcelone kojoj je k tome isključen Lewandowski, Pique je s klupe za rezerve prišao sucu. 

Sudac u zapisniku nabrojao sve gadosti koje mu je Pique izgovorio

Gil Manzano u zapisniku je naveo što mu je tada rekao: "Jesi li vidio kako su nam zabili gol koji si ti priznao? Ti si sudac koji nas je najviše s*ebao! J*bena sramota je što radiš! S*rem ti na mater k*rvu!" Naravno, sudac ga je nakon ove tirade isključio i to u tunelu stadiona jer ga je Pique sve do tamo pratio i vrijeđao ga.

Ovo nije prvi put da Gil Manzano daje Piqueu crveni na utakmici koju ovaj ne igra. Isto je napravio na El Clasicu u travnju prošle godine, kada mu je Pique došao prigovoriti da nije dovoljno produljio utakmicu. 

Pique karijeru završio izjednačavanjem crnih rekorda Stoičkova i Guardiole

Pique je ovim crvenim kartonom ušao u povijest. To mu je 11. isključenje otkako igra za Barcelonu, čime je izjednačio dva rekorda. Jedan je do sada držao samo Hristo Stoičkov, a drugi Bugarin i Pep Guardiola. Po ukupnom broju isključenja Stoičkov je do sada bio jedini rekorder, a on i Pep su do sada imali najviše (8) u prvenstvenim utakmicama. Pique je okončao karijeru tako što im se pridružio. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ZAŠTO JE PIQUE KARIJERU ZAVRŠIO ISKLJUČENJEM

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.