Petrić za Index: Dobro je da smo brzo dobili novog trenera u HSV-u



MLADEN PETRIĆ napustio je Zagreb danas oko devet sati. Na Pleso je stigao prije reprezentativaca, a njegova je destinacija Hamburg. Bilić mu je dao slobodno, jer je igrao dvije utakmice. Prije polaska za Index je komentirao izbor novog trenera u HSV-u, a to je od utorka Armin Veh.

"Veha ne znam osobno, no dobro je što smo brzo riješili pitanje trenera. Radi se o kvalitetnom strategu, koji je imao puno uspjeha sa Stuttgartom. Bit će prilike da se bolje upoznamo", pričao je Petrić.

Što se tiče reprezentacije, vjeruje kako je kraj sezone i umor utjecao na njegove izvedbu protiv Austrije, sad mu je potreban odmor, a nakon toga biti će spreman za nove izazove.

"Ovo su važne utakmice za pripremu, no svako forsiranje bilo bi nepotrebno riskiranje. Lijepo mi je bilo ponovno se vidjeti sa suigračima i prijateljima, puni samopouzdanja čekamo kvalifikacije za EP", dodao je Petrić.

Već je ranije pričao kako želi ostati u Hamburgu, s obzirom da mu je tamo sjajno. Iako sezona u Bundesligi nije završila na način na koji su željeli, u Kupu Uefe izbacio ih je Fulham, Petriću ne nedostaje izazova.

"Vidjet ćemo što će se preko ljeta promijeniti pa nam slijede pripreme. Na nama je da se spremimo što bolje možemo, pa da sljedeću sezonu napravimo bolji rezultat od ove", gleda Petrić prema novoj sezoni.

Preostalo je vremena samo da mu poželimo sreću, razgovor je prekinuo poziv na let za Njemačku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.