PREMIERSHIP

Pepove izjave nasmijale Kloppa: "Ma on bi trebao igrati poker"

Foto: Getty Images/Guliver Image

LIVERPOOL je sinoć pregazio Crystal Palace 4:0 i došao na koračić do prvog naslova prvaka nakon 30 godina.

Momčad Jürgena Kloppa titulu može početi slaviti već večeras ako Manchester City u gostima ne pobijedi Chelsea. To bi se vrlo lako moglo dogoditi budući da je Pep Guardiola najavio da će večeras odmarati praktički sve glavne igrače budući da ga u nedjelju čeka četvrtinale FA kupa protiv Newcastlea.

Sergio Aguero je ozlijeđen i jedini pravi napadač u momčadi je Gabriel Jesus, koji bi večeras trebao sjediti na klupi. Guardiola je rekao da špicu može igrati i Bernardo Silva, pa čak i Ilkay Gundogan.

"Mislima smo već na utakmici s Newcastleom. Naravno da nam je važna i utakmica s Chelseajem, ali FA kup je ipak FA kup. Usredotočeni smo na taj susret i rotirat ćemo sastav", rekao je Guardiola.

Njegove izjave nasmijale su Jürgena Kloppa.

"To je rekao? Eh, Pep... Trebao bi igrati poker", rekao je Klopp pa nahvalio najvećeg rivala:

"Nitko ne poštuje City kao ja. Jako mi se sviđa nogomet koji oni igraju. Mi smo potpuno drukčije momčadi i moramo biti drukčiji. Nogomet se može igrati na različite načine, a meni se sviđaju i naš i njihov stil", rekao je Nijemac.

City bi pobjedom protiv Chelseaja odgodio Liverpoolovu proslavu naslova, a u tom slučaju bi Kloppovoj momčadi u posljednjih sedam kola trebala još samo dva boda za matematičku potvrdu naslova. Do kraja je ostao još jedan međusobni ogled, sljedećeg četvrtka na Etihadu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.