PREMIERSHIP

Pepov Brazilac o vijesti o transferu u Bayern: "Laž"

Foto: EPA

BRAZILAC Gabriel Jesus jednom riječi stao je na kraju špekulacijama o odlasku u Bayern.

Ovaj 22-godišnji napadač Manchester Cityja u posljednje vrijeme ne igra previše. Priliku uglavnom dobiva s klupe za pričuve, što je bio dovoljan povod za špekulacije da bi mogao napustiti Etihad tijekom zime.

Spominjao se minhenski Bayern, prvi je informaciju plasirao u javnost sportski list Bild, na što je Brazilac brzo reagirao.

Jesus je kratko i jasno komentirao jednu objavu na Instagramu vezanu uz njegov transfer u Bayern napisavši "Laž."

Bayern bez obzira na to ima namjeru poslovati s prvakom Engleske, i to već na zimu. Želja trenera Nike Kovača i dalje je Leroy Sane, koji je još ljetos bio na pragu transfera na Allianz Arenu, ali je cijeli posao propao nakon što se ozlijedio.

Osim Sanea, Kovač želi još jednog ofenzivca. Nude mu se dva rješenja

Saneova cijena trebala bi pasti u odnosu na 150 milijuna eura, koliko je City tražio. Ugovor njemačkom reprezentativcu istječe 2021. godine i uporno odbija potpisati produljenje suradnje za ostanak na Etihadu.

Tek poslije Sanea Kovač i Salihamidžić razmišljat će o Coutinhu i Havertzu. Brazilca će otkupiti ako ih bude zadovoljio ove sezone, dok mladog ofenzivca Bayera iz Leverkusena, koji slovi za jednog od najtalentiranijih Nijemaca svoga godišta, motre već neko vrijeme. Mladi Nijemac, piše Sport Bild, bit će prioritet, a ako to ne uspiju izvesti, Bavarci će potpisati Coutinha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.