Pep se nakon dovođenja Gvardiola rješava igrača kojeg je platio 65 milijuna eura

Foto: EPA

PEP GUARDIOLA radi velike promjene u Manchester Cityju nakon što je doveo Joška Gvardiola i učinio ga najskupljim braničem u povijesti nogometa. Podsjetimo, Gvardiol je potpisao za City u transferu teškom 92 milijuna eura te tako za dva milijuna eura skinuo rekord koji je dosad držao Harry Maguire.

Trener Manchester Cityja ne staje na tome. Španjolski stručnjak otpisao je španjolskog stopera Aymerica Laportea, 29-godišnjeg nogometaša kojeg je 2018. doveo iz Athletic Bilbaa za 65 milijuna eura. Laporte se, prvenstveno zbog problema s ozljedama, nikad nije uspio do kraja nametnuti.

Talijanski stručnjak otkriva detalje

Guardiola je odlučio da više nema smisla držati Laportea u kadru te je dao dozvolu čelnicima da prodaju reprezentativca španjolske. Stručnjak za transfere Rudy Galetti otkriva da Laporte ima ponude za odlazak iz Cityja.

"Al Nassr je već nekoliko puta pokušao dovesti Laportea, ali nije bio uspješan pa trenutno pregovara s Marquinhosom iz PSG-a. Ipak, treba uzeti u obzir da je PSG već odbio dvije ponude za svog stopera pa je moguće da se Saudijci vrate Laporteu, ako se isto dogodi i s trećom ponudom koju su spremili", kaže Galetti i dodaje:

"Laporte je već jednom dao do znanja da je spreman prijeći u Saudijsku Arabiju pa je jasno kako s njegove strane neće biti otpora. Pitanje je samo koliko bi City tražio za svog stopera kojeg je skupo platio kad ga je dovodio."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.