olimpijske igre

Pejčić ostala bez finala

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA streljačica Snježana Pejčić zauzela je 31. mjesto u disciplini zračna puška 10 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pejčić je došla do 622.6 krugova, što je bilo dovoljno za 31. mjesto, a od plasmana u finale dijelilo ju je nešto manje od šest krugova. Riječanka je bila itekako uzdrmana nakon što je prije dva dana njezinu treneru Seni Čusti pozlilo u autobusu i morao je u bolnicu. Čusto se još uvijek nalazi u tokijskoj bolnici.

"Nije dobro, ali nije ni loše. Mislim da je rezultat s kojim se ulazilo u finale sve iznenadio jer je to zbilja visok prag. Sa 628 krugova se ostalo bez finala. Nitko nije znao što očekivati, ali su rezultati užasno visoki", rekla je Snježana. 

Pejčić s Petrom Goršom ima mješovito natjecanje 27. srpnja, a trostav 31. srpnja.

"Razmišljam samo o sljedećem natjecanju s Petrom. Iskreno, ne znam što možete očekivati od mene", rekla je Pejčić, koja je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine iznenadila sve i prvog dana Igara uzela broncu.

Zlato u ovoj disciplini osvojila je Kineskinja Yang Qian koja je tako postala prva osvajačica zlatne medalje na ovim Olimpijskim igrama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.