Partizan tijesnom pobjedom spriječio senzaciju u ABA ligi

Photo: Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL

Košarkaši Partizana uspjeli su izboriti odlučujuću, treću utakmicu četvrtfinalne serije doigravanja za prvaka ABA lige pobijedivši u Podgorici domaći Studentski centar 81:79 (19:21, 21:19, 20:23, 21:16). 

Domaća momčad je veći dio utakmice bila ravnopravna i imala prednost, da bi u završnici presudio James Nunnally. Prvo je položio za vodstvo gostiju 78:75 49 sekundi prije kraja utakmice, a kod 78:77, nakon što je Zvonimir Ivišić promašio dodatno slobodno bacanje za izjednačenje, američki šuter je pogodio tricu i donio pobjedu Partizanu.

Nunnally je s 23 koša bio drugi strijelac pobjedničke momčadi, iza Dantea Exuma koji je ubacio 24 poena. Strijelce Studentskog centra predvodio je Fletcher Magee s 15 koševa. Zvonimir Ivišić je ubacio 12 poena i imao osam skokova. Dario Drežnjak je završio s osam koševa i šest asistencija, a Tomislav Ivišić je postigao dva poena.

O plasmanu u polufinale, u kojem pobjednika ove serije čeka ljubljanska Cedevita Olimpija, odlučivat će treća utakmica, koja je na rasporedu u ponedjeljak (20 sati) u Beogradu.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.