Partizan kod kuće svladao Pjunik

PARTIZAN je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka svladao Pjunik. U Beogradu je završilo 3:1 (2:1).

Partizan je u vodstvo doveo Tomić u 29. minuti nakon što je Moreira iznudio prekršaj na desnoj strani. Tomić je tukao, lopta je pogodila nekoga u živom zidu i završila u mreži. No, gosti iz Armenije su izjednačili već u sljedećem napadu. Yedigaryan je snažnim udarcem matirao nemoćnog Ilića za 1:1.

Imali su crno-bijeli nakon toga još par poluprilika da bi u sudačkoj nadoknadi prvog dijela stigli do vodstva. Moreira je dobio loptu na vrhu šesnaesterca i lobom prevario gostujućeg vratara Leska. Konačnih 3:1 uoči uzvrata u Erevanu Partizanu je donio Cleo u 60. minuti utakmice.

"Petarda" BATE Borisova

Bjeloruski prvak BATE Borisov, prije dvije sezone su senzacionalno prošli sva pretkola, te se plasirali u natjecanje po skupinama Lige prvaka.

Sada tu momčad vjerojatno nitko više ne shvaća neozbiljno, a oni, pak, opet krče put prema Ligi prvaka. U prvoj utakmici 2. pretkola na svom su terenu, s uvjerljivih 5:1, pobijedili islandski Hafnarfjordur. Tri od pet pogodaka je postigao Nehajčik.

HJK Helsinki je uvjerljivo vodeća momčad trenutačno u finskom prvenstvu, no imat će težak put do trećeg pretkola Lige prvaka. Na gostovanju u Litvi su poraženi od Ekranasa 1:0, dok su do domaćih pobjeda, izraženih s dva pogotka razlike, došli Partizan, Sheriff i Aktobe.

Liga prvaka, 2. pretkolo, prve utakmice:

Aktobe - Olimpi 2:0

BATE Borisov - Hafnarfjordur 5:1

Ekranas - HJK Helsinki 1:0

Sheriff - Dinamo Tirana 3:1

Linfield - Rosenborg 0:0

Partizan - Pjunik 3:1

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.