Panika u Barceloni zbog dolaska brazilskog čuda. Klub mora odmah naći rješenje

Foto: EPA

BARCELONA je blizu dovođenja napadača Vitora Roquea (18) iz brazilskog Athletico Paranaensea. Radi se o napadaču kojeg na Camp Nouu vide kao projekt-igrača kojeg bi se isplatilo istrpjeti. Roque je već dulje jedan od najpoznatijih mladih igrača u domovini, a njegov potpis Barcelonu će koštati 43 milijuna eura. 

Ipak, Barcelona će možda morati odgoditi tu kupovinu. Razlog tome je da je katalonskom klubu popunjen limit za plaće, a La Liga ne dopušta registraciju igrača ako bi to premašilo limit plaća. To znači da će se Barca morati riješiti nekih igrača ili nekima smanjiti plaću. Španjolski prvak planira prodati Ferrana Torresa ili Ansua Fatija, no nijedan od njih ne želi napustiti klub, što izaziva paniku u svlačionici, piše Sport.

U slučaju da Barcelona ne sredi taj problem, Vitor Roque neće moći zaigrati za Barcelonu do siječnja, potpisao za Blaugranu ovog ljeta ili ne. Ove sezone Roque je zabio 15 i namjestio pet golova te postao A-reprezentativac Brazila za koji je debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Maroka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.