Paklena naranča pregorka za Baby Vatrene

HRVATSKA U-17 reprezentacija teško je stradala u Luksemburgu od Nizozemske. Bilo je 3:0. Izabranici Ivana Gudelja nisu se plasirali među osam najboljih europskih reprezentacija.

Na mini turniru Elitnog kola 'Grupe 3' koje se od 19. do 24. ožujka održavao u Luksemburgu, naša reprezentacija nije uspjela osvojiti prvo mjesto i prolaz u završnicu Europskog U-17 prvenstva 2008/2009, koja će se održati u Njemačkoj od 6. do 18. svibnja ove godine.

Mlade nade hrvatskog nogometa izgubili su od bolje i kvalitetnije Nizozemske s 3:0, iako su imali prilika za bolji rezultat u ovom susretu.

Sama utakmica mogla je otići na hrvatsku stranu kada su izabranici Ivana Gudelja nakon zaostatka od jednog pogotka, imali nekoliko izglednih prilika za poravnanje rezultata na početku drugog dijela. No, nisu uspjeli ništa napraviti.

Baby Vatreni su ostali i s desetoricom kada je Vrsaljko u 67. minuti dobio opravdani crveni karton te su onda na u 76. i 77. minuti primili još dva komada. Priča je bila završena.

Tako se Hrvatska nakon pobjeda protiv Azerbejdžana i Luksemburga ovim porazom oprostila od nastupa na završnici u Njemačkoj.

Hrvatska je nastupila u sastavu: Picak, Vrsaljko, Bručić, Brlečić, Komorski, Jakoliš, Mišić (od 76. Glavina), Jankulica (od 76 Livaja), Mlinar, Plum, Pešić

M.Š.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.