Osvoji košulju iz ekskluzivne Replay i PSG kolekcije

Foto: Press

KOMBINACIJA dvaju lidera u sportu i modi - brenda Replay i nogometnog kluba PSG rezultirala je zanimljivom modno-sportskom fuzijom: ekskluzivnom capsule kolekcijom Replay x PSG! 

Svi zaljubljenici u nogomet od sada imaju priliku osvojiti košulju iz ove limitirane ekskluzivne kolekcije kreirane u suradnji talijanskog brenda Replay i jednog od najpoznatijih svjetskih nogometnih klubova: Paris Saint- Germaina! 

Nagradni natječaj pripremio je Replay Hrvatska, a u nastavku teksta saznajte kako sudjelovati!

Replay x Psg košulja

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju i osvojili model košulje koji nose neki od najpoznatijih nogometnih zvijezda poput Neymara, Maura Icardija, Marca Verattija i Presnela Kimpembea potrebno je prijaviti se putem sljedećeg linka i:

  • u komentaru objaviti fotografiju s vaše najdraže utakmice
  • ukratko napisati o kojoj se utakmici radi 
  • pratiti i lajkati Replay Hrvatska Facebook stranicu, a tim iz Replaya Hrvatska odabrat će najzanimljiviji komentar i nagraditi ga ekskluzivnim modelom denim košulje iz Replay & PSG capsule kolekcije!

Ovu posebnu kolekciju čine specijalno dizajnirani modeli košulja, jeansa i jakni s ugraviranim logom i detaljima u službenim bojama tima. 

Denim košulje koje možete osvojiti putem natječaja kreirane su u autentičnom Replay stilu od prirodnih i kvalitetnih materijala: jedan model napravljen je u kombinaciji pamuka i lana, a drugi od čistog pamuka. Svi artikli ukrašeni su detaljima poput 3D printa na prednjim džepovima i vrpce u bojama kluba na stražnjoj strani.

 

Replay x Psg košulja   

Neizostavan dio svake Replay kolekcije svakako je jeans, a ova kolaboracija donosi iznimno udobne modele koji pripadaju Hyperflex Bio seriji i izrađeni su od organskogpamuka i recikliranog poliestera s eco-friendly obradom. Uklonjivi privjesak za ključeve, elastične trake i 3D print službenog PSG loga krase ove modele koji će se svidjeti svima koji pažnju pridaju i estetici, ali i brizi za okoliš. 
 

Replay x PSG jeans 

Must have modeli jakni također su pronašli svoje mjesto u ovoj modno-sportskoj kolaboraciji: autentične tamne denim jakne regularnog kroja i urbanog stila inspirirane osamdesetima u intenzivnim indigo tonovima obogaćene su unikatnim detaljima kao i ostatak kolekcije. 

 

Replay x Psg jakna            

Kolekcija je predstavljena u predivnom okruženju fascinantnog nogometnog stadiona Parc des Princes u prisutnosti brojnih zvijezda kao što su Neymar JR, Joan Small, Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi, Chiara Biasi te brojnih influencera i novinara. 

Modele iz ove posebne capsule kolekcije na hrvatskom tržištu možete pronaći u odabranim Replay trgovinama u Zagrebu i Splitu te na Reverto web shopu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.