Osijek se oglasio nakon fizičkog napada na glavnog skauta

Foto: NK Osijek

GLAVNI skaut NK Osijeka Jamie Freeman napadnut je u noći sa srijede na četvrtak oko 1:30. Iz policije su javili da je napadnut 25-godišnji strani državljanin, a Indexu je iz izvora bliskog klubu potvrđeno da je riječ upravo o mladom Britancu. Freeman je u Osijek stigao po preporuci sportskog direktora Josea Bote kako bi pomogao klubu u pronalasku novih igrača.

Osijek se oglasio priopćenjem

Freemana su navodno napala dvojica mladića i zadala mu jedan do dva udarca šakom, nakon čega su pobjegli. Mladom Osijekovom skautu pružena je liječnička pomoć te su mu utvrđene lakše ozljede. NK Osijek oglasio se službenim priopćenjem: "Dakako da smo svi u Klubu zgroženi zbog ovoga incidenta i fizičkog napada na našeg djelatnika. Ono što trenutno možemo reći je da surađujemo s nadležnim tijelima i svakako očekujemo žurnu identifikaciju napadača."

Boto je napadnut prije dva tjedna

Podsjetimo, prije dva tjedna sa sedam metaka propucan je auto sportskog direktora Josea Bota. Srećom, stradao je samo njegov VW Arteon, koji je bio parkiran u prolazu između dviju zgrada u Šamačkoj ulici u Osijeku, gdje i stanuje.

U vjetrobransko staklo na strani vozača ispaljeno je sedam hitaca, a to je prvi vidio njegov suradnik i sunarodnjak Alfredo Almeida, kojeg je nedavno postavio na mjesto koordinatora omladinske škole Osijeka. Boto je kasnije izjavio da se ničega ne boji te da ne zna ima li neprijatelje pošto je u Hrvatsku stigao prije šest mjeseci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.