Osijek je mjesec dana bez pobjede. Ovako se Tomas pravdao nakon novog kiksa

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

OSIJEK i Varaždin odigrali su 1:1 u prvoj utakmici devetog kola SuperSport HNL-a. Varaždin je poveo u prvom poluvremenu pogotkom Elezija u 14. minuti, a domaćini su izjednačili u 54. minuti golom Miereza. Osijeku je ovo četvrta uzastopna utakmica bez pobjede. Ima dva remija i dva poraza. Posljednji put je slavio 20. kolovoza protiv Gorice na domaćem terenu. Današnju utakmicu komentirao je Stjepan Tomas.

"Nisam zadovoljan jer smo izgubili dva boda. Osim lošeg ulaska u prvih 15 minuta, bili smo bolja momčad na terenu. Dominirali smo, stvarali prilike, imali smo 17 udaraca na gol i 14 kornera. Ne mogu dečkima prigovoriti da nisu željeli pobjedu, ali nije nas htio gol. Može biti da je psihološki problem", rekao je Tomas pa dodao:

"Četiri utakmice bez pobjede su rezultatska kriza, ali loše smo odigrali samo protiv Rijeke. Nedostaje nam ritma i tempa, tim nisam zadovoljan jer smo prije reprezentativne stanke po tom pitanju izgledali puno bolje. Na meni je da ih vratim, ne bojim se toga, preuzet ću odgovornost."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.