Osijek doveo novog napadača

Screenshot: HNK Osijek

OSIJEK je predstavio novog napadača Ladislava Almasija, 24-godišnjeg Slovaka koji je dosad igrao za češki klub Banik Ostravu. Almasi je visok 196 centimetara i igra na poziciji centarfora. U Osijek stiže na posudbu do kraja lipnja s opcijom otkupa. U slučaju otkupa ugovora, u Osijeku bi ostao još dvije godine.

"Prvi dojmovi su jako dobri! Stadion mi djeluje impresivno sa svim ovim pomoćnim terenima i sadržajima, svi mi kažu da je najljepši u Hrvatskoj i zaista sam ugodno iznenađen. Sve je fantastično, što drugo mogu sada reći nego da čekam zabijati golove i biti dio ove obitelji", rekao je Almasi po dolasku.

Ima devet nastupa za Slovačku

Ove je sezone Almasi odigrao 18 utakmica za Banik te zabio tri gola. U karijeri je često mijenjao klubove. Krenuo je igrajući za slovačku Senicu, zatim je nastupao za Dunajsku Stredu, Samorin, Petržalku, Ružomberok, Akhmat Grozny te Banik Ostravu. Za slovačku reprezentaciju ima devet nastupa, no nije zabio nijedan pogodak. 

Ladislav Almási | Dobro došao

Novo oružje u napadačkom arsenalu Bijelo-plavih! 🏹 Ladislave, dobro došao u Osijek! ✍️

Objavljuje NK Osijek u Ponedjeljak, 5. veljače 2024.

Pratitelji hrvatskog nogometa mogli bi ga se sjećati po utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Slovačke (2:2) u Gradskom vrtu. Bio je jedan od najboljih kod Slovaka, a namjestio je i jedan gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.