Osijek doveo braniča iz Šahtara

Foto: NK Osijek

OSIJEK je na svojoj službenoj stranici objavio kako je iz redova ukrajinskog Šahtara posudio 22-godišnjeg lijevog beka Oleksandra Drambaieva. Iz kluba su istaknuli kako će na kraju posudbe imati pravo trajno otkupiti njegov ugovor po unaprijed definiranim uvjetima, ali iznos odštete nije otkriven.

Drambaiev je počeo u omladinskim kategorijama Metalurga u rodnoj Zaporižji, da bi zatim prešao u Šahtar. Prvu seniorsku sezonu odradio je na posudbi u Mariupolju 2021./2022., a to je ujedno bila i posljednja sezona u kojoj je taj klub postojao. Nakon izbijanja rata u Ukrajini otišao je na posudbu u belgijski Zulte Waregem, a sada u Osijek.

"Želim plasman u Konferencijsku ligu"

"Sretan sam što sam došao u Osijek i što ću biti dio ove momčadi. Odluka je bila lagana, kada se pojavila opcija odlaska u Osijek, pretražio sam informacije o klubu na internetu, vidio atmosferu na zadnjoj utakmici protiv Rijeke, fotografije novog trening-kampa i stadiona, nakon čega sam svom agentu odmah rekao da želim doći ovdje.

Po dolasku u Osijek razgovarao sam i s Jevgenom Čeberkom koji mi je rekao puno lijepih stvari o klubu i gradu, istaknuo da se ovdje osjećao kao da su svi dio jedne obitelji i to mi je potvrdilo da sam donio ispravnu odluku. Moja je želja što prije se uklopiti u momčad, upoznati suigrače i pomoći Osijeku da ostvari svoje ciljeve, nadam se već plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige", izjavio je Drambaiev za službenu klupsku stranicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.