Oprez, srceparajuće scene: Atleticov tragičar u suzama moli navijače za oprost

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUAN FRANCISCO TORRES BELEN, za prijatelje Juanfran (31), desni bek Atletica, simbol je uzleta kluba od blata do zvijezda i trofeja, ali na njemu je odgovornost što nije uzeo jedini koji njemu i klubu nedostaje - onaj Lige prvaka.

Jer Juanfran, koji pet i pol godina pouzdano i požrtvovno igra i bori se za Atleti, a isto je radio i u sinoćnjem finalu na San Siru, jedini je promašio penal u raspucavanju nakon što je dvoboj s Realom završio 1:1, a s obzirom da su svi igrači Reala zabili, ne treba puno tražiti tragičara finala LP.
 
Ipak, da nije bilo Juanfrana, ne samo da ne bi bilo produžetaka i penala, jer on je sjajno ubacio Ferreiri-Carascu za izjednačujući gol deset minuta prije kraja, nego Atletico možda ne bi prošao ni prvu nokaut rundu LP. Podsjećamo, nakon što su tada obje utakmice s PSV-om završile bez golova, upravo je Juanfran zabio odlučujući, pobjednički penal u raspucavanju i poslao njegov klub u četvrtfinale.
 
Zbog svega navednog, ne da nitko od navijača Atletica nije zamjerio Juanfranu na promašenom penalu, nego su njihovom heroju, inače djetetu Reala, priredili ovacije kada je pod njihovu tribinu Meazze uplakan došao moliti oprost:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.