Ogorčeni Velasquez: "Nije bilo nokauta, izdalo me koljeno"

Foto: screenshot

DVIJE I POL godine borilački svijet čekao je na povratak Caina Velasqueza u oktogon, a kad ga je konačno dočekao, sve je bilo gotovo za samo 26 sekundi.

Toliko je trebalo Francisu Ngannouu da završi borbu tehničkim nokautom. Barem je tako izgledalo. No Cain tvrdi da nije bilo nokauta, nego je izgubio zbog nove ozljede koju je doživio netom prije završetka borbe.

''Jednostavno ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Imao sam dobre pripreme, najbolje dosad. Osjećao sam se snažno, dobro, opušteno, bio sam potpuno spreman. I onda taj jedan korak lijevom nogom i osjetio sam da je nešto puklo. Još jedan korak i koljeno me izdalo'', ispričao je Velasquez na press-konferenciji pa objasnio da je ta ozljeda isključivi krivac za poraz, a ne Ngannouovi udarci.

"Ni dotaknuo me nije, sve je bilo samo zbog koljena. Prekid je bio opravdan jer je sudac vidio da mi je propalo koljeno, a njegov je posao da nas zaštiti", rekao je Cain i dodao da tijekom priprema s tim koljenom nije imao baš nikakvih problema.

Ipak, ova najnovija nesreća natjerala ga je na razmišljanje, možda čak i ookončanju karijere, iako s 36 godina nije još ni izbliza prestar za MMA, kao što smo vidjeli na primjeru 44-godišnjeg Mirka Filipovića.

"Vidjet ćemo što će pregled pokazati. Ako osjetim da ne mogu biti najbolji, neću se više time baviti. Frustriran sam jer su ljudi puno očekivali od mene", zaključio je presicu Velasquez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.