"Odlazim iz Juventusa zbog jedne iznenađujuće stvari"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEDHI BENATIA napustio je Juventus i postao novi igrač katarskog prvaka Al-Duhaila. Talijanski klub dobit će za njega osam milijuna eura te dva milijuna kroz moguće bonuse.

Marokanac je prošle sezone igrao puno češće nego ove, a glavni razlog je povratak Leonarda Bonuccija iz Milana. Bonucci je odmah upao u početnih 11, a Benatia je odigrao samo šest utakmica u ovoj sezoni. 

Na Instagramu se Benatia oprostio od navijača Juventusa i poručio da su ga na odlazak natjerale "neke iznenađujuće stvari", pritom očito misleći na povratak Bonuccija.

"Nakon dva vrlo napeta dana želim iskoristiti ovu priliku i oprostiti se od svoje velike obitelji u Juventusu, igrača, navijača... Svih... Ovdje ostavljam puno prijatelja i nadam se da ću ih uskoro ponovno vidjeti. Dvije i pol godine ste bili važan dio mog života.

Na kraju prošle sezone sam bio siguran da ću završiti karijeru u Juventusu, ali, nažalost, život vam nekada spremi iznenađenje. Zbog takvog iznenađenja sam ja morao promijeniti svoje planove. Znam da postoje oni koji ne žele prihvatiti moj izbor, ali vas samo molim da ga poštujete", poruka je 31-godišnjeg braniča koji je ranije igrao za Marseille, Lorient, Clermont, Udinese, Romu i Bayern.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.