LIGE PETICE

Objavljen raspored Premiershipa za novu sezonu. Veliki derbi odmah u prvom kolu

Foto: Getty Images / Guliver Images

PREMIER liga objavila je kompletan raspored utakmica za sezonu 2019./2020., a razlikuje se u odnosu na fotografiju rasporeda koja je jučer kružila internetom.

Prvenstvo neće započeti 10. kolovoza, kao što je navedena fotografija sugerirala, već dan prije, u petak, 9. kolovoza. Otvorit će ga Norwich Marija Vrančića, povremenog bosanskog reprezentativca i rođenog Brođanina te jednog od najzaslužnijih što je Norwich ušao u Premiership kao najbolja ekipa Championshipa. Novi premierligaš u 21 sat gostuje kod Liverpoola, europskog prvaka koji je s 97 bodova ove sezone zauzeo drugo mjesto iza Manchester Cityja.

Prvu premierligašku subotu sezone otvara upravo City na gostovanju kod West Hama od 13:30. Od 16 sati Bournemouth dočekuje Sheffield, Burnley kod kuće igra protiv Southamptona, Everton ide u goste Crystal Palaceu, Wolverhampton Leicesteru, Watford kod kuće igra s Brightonom, dok će dan od 18:30 zaključiti Tottenham i Aston Villa.

U nedjelju ćemo imati priliku vidjeti prvi veliki derbi sezone. Manchester United od 17:30 dočekuje Chelsea, a prije toga će u 15 sati Newcastle kod kuće igrati protiv Arsenala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.