O Kovaču se oglasio i Heynckes: Nije njemu lako, previše je problema u Bayernu

Foto: EPA-EFE

NIKO KOVAČ u 5. kolu Lige prvaka protiv Benfice ima možda i zadnju šansu za spas posla u Bayernu. Njegova smjena prozvana je pitanjem dana i svaki sljedeći pogrešni korak mogao bi hrvatskog trenera stajati posla.

Bayern je u zadnje dvije utakmice primio šest golova, ima devet bodova manje od Borussije, za vikend je prosuo 3:1 protiv Fortune kod kuće, a eventualni kiks protiv portugalske momčad ozbiljno bi u pitanje doveo i prolazak skupine Lige prvaka.

O rijetko viđenom stanju u Bayernu oglasio se i legendarni trener Jupp Heynckes. On je 2013. Bayern odveo do trostruke krune, a prošle godine je uskočio nakon Ancelottijeva otkaza te je ponovno osvojio prvenstvo.

"U klub je došao jedan mladi trener koji je želio s Bayernom pokoriti svijet, no očito se nije snašao. Ali, nije mu ni lako. U Bayernu ima nekih igrača koji se ponašaju kao dive, drugi su teško ozlijeđeni i u klubu je trenutačno previše problema", rekao je Heynckes.

Kovaču već traže smjenu, a engleski mediji su objavili da je jedan od glavnih kandidata Arsene Wenger koji je bez posla nakon odlaska iz Arsenala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.