MMA

Policajac iz Philadelphije prozvao Miočića

Foto: Instagram

STIPE MIOČIĆ, američki borac hrvatskog podrijetla i bivši UFC-ov teškaški prvak, već dugo čeka ime idućeg protivnika. Nakon što je poražen u meču za titulu protiv Francisa Ngannoua, postoji puno spekulacija o njegovoj budućnosti.

Jedni izvori tvrde kako će ponovno dobiti šansu za napad na pojas, dok drugi tvrde kako bi mogao napustiti UFC. Sada je dobio još jednu opciju. Indirektno ga je prozvala nova teškaška zvijezda.

Policajac iz Philadelphije želi borbu protiv bivšeg prvaka

Riječ je o Chrisu Daukausu, 32-godišnjem borcu. On je sasvim nenadano dobio priliku u UFC-u prije godinu dana. Otad je nanizao četiri pobjede, i to prekidom, a za vikend ga očekuje najveći izazov u dosadašnjoj karijeri - borba protiv bivšeg izazivača Derricka Lewisa.

U slučaju da Daukaus pobijedi, kaže da bi jedna od opcija bila i borba protiv Miočića. "Što ako pobijedim? Ovisi o borbi između Ngannoua i Ganea. Ne znam, doduše, ni što Stipe planira. Ako se želi boriti, ja jako želim taj meč. Pobjednik toga bio bi idući izazivač", rekao je Daukaus.

Inače, u civilnom životu borac iz Philadelphije bavi se policijskim poslom. Eventualna borba s Miočićem bila bi tako epski sudar između policajca i vatrogasca na najvećoj svjetskoj borilačkoj sceni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.