lige petice

Nova zvijezda Newcastlea: Rekli su mi da ćemo osvojiti Ligu prvaka

Foto: Profimedia

NEWCASTLE je jučer predstavio Brunu Guimaraesa kao svojeg novog igrača. Sjajni brazilski veznjak stigao je iz Lyona za 42 milijuna eura te je tako postao drugi najskuplji igrač kojeg je Newcastle kupio. Brazilac je ugovor potpisao do 2026. godine i onda otkrio kako se odlučio za Newcastle.

"Klub mi je predstavio vrlo zanimljiv projekt. Bili su vrlo srdačni i iskreni te su o budućnosti kluba govorili s velikim entuzijazmom. Jasno je da nam je glavni cilj ove sezone ostanak u ligi, no u sezonama koje dolaze cilj je igrati Ligu prvaka i osvojiti je. Vjerujem u sve što su rekli", rekao je Guimaraes i dodao:

"Postat ćemo prava sila u europskom nogometu. Newcastle je već sad klub s, puno navijača, golemom tradicijom i bogatom poviješću i nisam imao nikakvih dvojbi oko toga trebam li prihvatiti ovaj izazov ili ne".

Newcastle je ove zime potrošio 110 milijuna eura na nove igrače koji će pokušati spasiti klub od ispadanja u Championship, što bi bio golemi udarac za ambicije bogatih saudijskih vlasnika. Klub se nalazi na predzadnjem mjestu na tablici s bodom i utakmicom manje od Norwicha koji je prvi iznad crte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.