Nova prvakinja UFC-a onesvijestila staru: Bila sam kao pitbull

Foto: Screenshot; Twitter

MIESHA TATE nova je prvakinja UFC-ove bantam kategorije, tek treća vlasnica tog pojasa nakon Ronde Rousey, od koje je izgubila, i Holly Holm, koju je jutros ugušila na sjajnom UFC 196.

“Dugo sam čekala da to čujem”, rekla je nova prvakinja nakon što je Dana White s umjetnim smješkom stavio pojas oko njenog struka znajući da je organizacija izgubila priliku za rekordnu zaradu od revanša Ronde i Holm.


Miesha Tate pokvarila je planove mnogima i porazila Holm koja nije uspjela obraniti pojas u prvom pokušaju. Holm je domirala u stand-upu, ali Tate je strpljivo čekala pravu priliku za rušenje i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja u petoj rundi uspjela doći do pobjede gušenjem.

“Imali smo dobar plan. Znala sam da moram biti strpljiva. Holly je proračunata borkinja. Morala sam čekati pravi trenutak. U petoj rundi sam znala da ju moram završiti i da mora biti savršeno. Morala sam biti na njoj kao pitbull na kosti. Ali držala se, otišla je kao prvakinja, neki drugi bi ranije tapkali. Dala sve od sebe”, rekla je Tate nakon pobjede.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.