Osijek kreće s treninzima. Meštrović: Situacija u Hrvatskoj je teža nego u Mađarskoj

Foto: NK Osijek

ŽUPANIJSKI stožer civilne zaštite u Osijeku u nedjelju je izdao suglasnost Nogometnom klubu Osijek za održavanje grupnih treninga seniorske momčadi u Gradskom vrtu.

To znači da će se igrači Osijeka od ponedjeljka ponovno okupiti na svom stadionu. Tu je vijest iz Budimpešte komentirao prvi čovjek Osijeka Ivan Meštrović za klupske stranice.

''Nisam u rodnom Osijeku, no informacije koje do mene dopiru daju mi povoda zaključiti da je svakodnevica u Hrvatskoj teža, rigoroznija, općenito bih rekao kompleksnija nego što je u Mađarskoj. S tim u svezi me posebno raduje, a istovremeno sam i ponosan što je krizni stožer NK Osijek na čelu s direktorom Galićem uspio, koliko mi je poznato, prvi u Hrvatskoj ispuniti sve striktne zahtjeve epidemiološke struke i nadležnih službi. Stoga je naš Klub dobio dopuštenje za grupno treniranje pod strogo definiranim uvjetima na našem stadionu i kompleksu Gradski vrt'', kazao je Meštrović pa je dodao:

''Posebice me to veseli zbog činjenice da će naši profesionalni igrači sada moći u puno većoj mjeri raditi svakodnevno ono što vole i za što su plaćeni. Zahvaljujem se i na neisključivosti lokalnog Stožera civilne zaštite, njihovoj vjeri u profesionalnost i odgovornost NK Osijek i njegovih ljudi te se nadam da ubrzo i diljem Lijepe naše NK Osijek neće ostati usamljen u svakodnevnoj sportskoj normalizaciji svoga djelovanja.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.