HRVATSKI NOGOMETAŠI

Nitko ne želi odbačenog hajdukovca: Talijanski drugoligaš ga vratio Udineseu

Foto: Getty Images/Guliver Image

TALIJANSKI drugoligaš Perugia poručio je Udineseu da mu želi vratiti Andriju Balića, kojeg je uzeo na posudbu prošlog ljeta.

Kako pišu talijanski mediji, Perugia od 22-godišnjeg veznjaka nije dobila ni blizu ono što je očekivala i želi raskinuti ugovor o njegovoj posudbi. U deset nastupa za Perugiu Balić je upisao jednu asistenciju. To je već drugi klub u koji ga je Udinese poslao na posudbu od kad ga je u veljači 2016. godine kupio od Hajduka za tri milijuna eura.

Balić je u Udine stigao kao velika perspektiva, a činilo se da je i za njega to odličan transfer jer je došao u klub s ne previše motiva, u kojem se mogao razvijati bez pritiska. No Balić se nije uspio nametnuti treneru Stefanu Colantuonu, ali treba reći da mu na ruku nije išla ni situacija u klubu koji je do njegove prve posudbe u Fortunu Sittard u siječnju 2019. godine promijenio čak osam trenera.

Balić nije briljirao ni u Nizozemskoj, a po povratku u Udinese prošlog ljeta klub ga je poslao u Perugiu, koja ga sad želi vratiti. Balić je bio jedan od najvećih Hajdukovih talenata, a u 45 nastupa za splitski klub zabio je deset golova uz pet asistencija. Hajduk je jako dobro zaradio na njegovom transferu, a očekivalo se da će mladi veznjak uskoro biti i na vratima reprezentacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.