NIŠTA OD POVIJESNOG TRANSFERA Monaco demantirao odlazak Mbappea u Real

Foto: Getty Images / Guliver Image

ŠPANJOLSKA Marca uzdrmala je nogometni svijet. List blizak Realu donio je ekskluzivu po kojoj je aktualni europski prvak s Monacom dogovorio najveći transfer u povijesti nogometa. Navodno će Kylian Mbappe postati igrač Reala u transferu vrijednom nevjerojatnih 180 milijuna eura. 

Zapravo, francuski klub je po ekskluzivi Marce trebao zaraditi 160 milijuna eura, uz 20 milijuna mogućih bonusa za sjajnog 18-godišnjeg napadača kojeg je čekao ugovor na šest godina, vrijedan sedam milijuna po sezoni.

Međutim, kada se cijeli svijet "zapalio", Monaco je odlučio demantirati cijelu priču. Istina, prvak Francuske za sada nije službeno potvrdio da od transfera nema ništa, ali demanti su prenijeli neki renomirani mediji poput engleskog Sky Sportsa, koji je potvrdio da od dogovora i povijesnog transfera neće biti ništa. 

Što je u cijeloj priči istina, pokazat će dani pred nama, ali izvjesno je da neke od najvećih transfer-bombi prijelaznog roka samo što nisu eksplodirale. PSG je za večeras zakazao pressicu u 22 sata, a Barcelona u 22:30 sati, pa se svi pitaju je li u pitanju senzacionalni prelazak Neymara iz Katalonije u Pariz za nestvarnih 222 milijuna eura. 

Mbappe, Neymar, tko je sljedeći...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.