Nigerijski izbornik: To nije bilo profesionalno

Foto: EPA

GERNOT ROHR, izbornik reprezentacije Nigerije, razočaran je načinom na koji je njegova momčad izgubila od Hrvatske (0:2) u prvom kolu skupine D Svjetskog prvenstva.

"Nismo igrali profesionalno prilikom prekida. To je ono što nam je nedostajalo i to je napravilo razliku", poručio je Rohr koji smatra i da je jedanaesterac koji je Luka Modrić realizirao za 2:0 dosuđen prestrogo.

"Razočarani smo... Naravno, kad se izgubi, to nije dobro. No moramo priznati da je Hrvatska bila bolja. Moji igrači su napravili neke pogreške, prvi gol je došao nakon kornera, a i drugi jer je nakon kornera dosuđen jedanaesterac, i to vrlo strogo po mom mišljenju."

 

Je li bilo teško igrati pred ogromnim brojem hrvatskih navijača?

"Kao da smo igrali u Hrvatskoj. Međutim, nije sve u broju navijača nego i u kvaliteti. I mi smo imali dobru podršku. Izgledalo je kao da igramo u Zagrebu, ali nismo zbog toga izgubili. Izgubili smo, ali naši igrači pozdravili su se s navijačima. Razočarani jesmo, ali pokušat ćemo biti bolji.“

Nigerijci sada moraju pobijediti Island kako bi ostali u igri.

"Pobjeda u sljedećoj utakmici protiv Islanda je imperativ. I dalje imamo izglede za prolazak dalje, zaostajemo samo jedan bod za drugim mjestom. Jesmo razočarani, ali nastavit ćemo igrati sa smiješkom jer smo najmlađa reprezentacija na natjecanju. Nakon današnjih rezultata, jasno je kako će za prolazak u osminu finala biti potrebno osvojiti najmanje četiri boda."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.