UFC

Ngannou si je već upisao pobjedu protiv Miočića: Borbu mene i Jonesa svi žele vidjeti

Foto: Gulliver Image

KAMERUNAC Francis Ngannou je sljedeći u nizu boraca koji bi trebao izazvati Stipu Miočića za titulu teškaškog prvaka. Njihova borba bi trebala biti održana u ožujku na događaju UFC 260, ali još uvijek nema službene potvrde.

Ngannou je posljednji put u oktogonu bio protiv Jairzinha Rozenstruika u svibnju, kada je slavio nokautom. Prije te borbe glasno se spominjao njegov okršaj protiv prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa, koji je prešao u tešku kategoriju.

Ngannou je želio dogovoriti borbu protiv Jonesa

Sve zainteresirane strane bile su za tu borbu, ali Jones je odustao dok se ne ispune svi njegovi financijski i ostali uvjeti. Zbog neodržane borbe još uvijek žali Ngannou, koji je svoje mišljenje podijelio za podcast MMA Fighting.

"Borba između mene i Jonesa je nešto što svi žele vidjeti. Što se mene tiče, ja bih volio da se ta borba dogodila. Želio sam je dogovoriti. Da se to dogodilo, bio bih aktivan do sada. Imao bih dvije pozitivne stvari. Borbu protiv Jona Jonesa, koji je vjerojatno najveći borac svih vremena i po mom mišljenju trenutni 'pound-for-pound' broj 1, ali glavna stvar je da bih ostao aktivan", rekao je Ngannou.

Borba protiv Jonesa bi za Ngannoua bila drugačija od drugih

Jones se još uvijek nije borio u teškoj kategoriji, ali će vjerojatno dobiti priliku protiv pobjednika između Miočića i Ngannoua. Kamerunac vjeruje kako protiv Jonesa ima dobre šanse.

"On sad nabacuje težinu, već se čini jako velik i jak, no i dalje mislim da mi odgovara. Naravno, on posjeduje vještine kojima može odgovoriti na moju snagu, tako da bi to svakako bila jedna drugačija borba", zaključio je Ngannou.

Također, Kamerunac je u podcastu još jednom iskazao frustraciju zbog neugovorene borbe s Miočićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.