TRANSFERI

Nezadovoljna zvijezda Premiershipa ima superagenta i počela pregovore s Bayernom

Foto: Reuters

NAKON što u zadnja dva prijelazna roka nije uspio dogovoriti transfer iz Crystal Palacea, Wilfried Zaha unajmio je superagenta Pinija Zahavija.

Izraelac bi 27-godišnjem napadaču do ljeta trebao naći novi klub, a Zaha bi možda već u siječnju želio napraviti transfer. Zahavi je samo tri dana nakon potpisa ugovora sa Zahom započeo pregovore s Bayernom koji je, zasad, zainteresiran samo za transfer u ljetnom prijelaznom roku.

Zaha je prošlog ljeta bio na odlasku iz Palacea. Everton je već praktički sve dogovorio s Palaceom koji je pristao na 80 milijuna eura da bi londonski klub u zadnji trenutak povisio cijenu na 90 milijuna, što Everton nije želio platiti.

Arsenal je bio na korak do njegova dovođenja prije godinu i pol, ali je posao od 50 milijuna eura propao. Zainteresiran je bio i Napoli, a u zadnje vrijeme postoji i interes Chelseaja. 

Zaha je kao klinac došao u Crystal Palace koji ga je 2013. godine prodao Manchester Unitedu za 13,5 milijuna eura i odmah ga vratio u London na posudbu. Nakon toga je 2014. bio posuđen Cardiffu pa opet Palaceu koji ga je 2015. godine otkupio za 3,8 milijuna eura.

Zaha je za klub sa Selhurst Parka odigrao 345 utakmica te zabio 56 golova uz 68 asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.