Nezadovoljna zvijezda Bayerna ide u Barcelonu?

Foto: EPA

NAKON što je saznao da zbog problema sa srcem neće barem šest tjedana moći računati na Noussaira Mazraouija, Bayern je odlučio pokrpati rupu nastalu na desnom boku. Kao zamjena za Mazraouija stigao je iskusni Daley Blind iz Ajaxa, a kako od ranije nema Lucasa Hernandeza koji se ozlijedio na Svjetskom prvenstvu, jasno je da Bayern sada ima tri opcije na desnom boku.

To su spomenuti Blind, naš Josip Stanišić i Benjamin Pavard, francuski stoper koji često igra desnog beka, ali je već neko vrijeme u sukobu s trenerom Julianom Nagelsmannom. Pavard je nezadovoljan minutažom koju dobiva u Bayernu i puno je izglednije da će napustiti klub nego da će dijeliti minutažu s Blindom.

Kicker piše da bi 26-godišnjak karijeru mogao nastaviti u Barceloni. Katalonci traže tri igrača - šesticu, krilo i desnog beka. Pavard je igrač koji rješava jedan od tih problema jer može kvalitetno odigrati na desnom boku. Upravo bi odlazak Pavarda mogao otvoriti Stanišiću put do ozbiljne minutaže i šanse za dokazivanje, ali zasad nema govori o ponudama ni bilo kakvim ciframa oko ovog posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.