Nevjerojatan plan Reala. Iduće ljeto besplatno dovode dvije superzvijezde?

Foto: EPA

REAL MADRID ovog ljeta zaključio je sjajan posao na transfer-tržištu kada je kao slobodnog igrača doveo zvijezdu PSG-a Kyliana Mbappea. Francuz je u španjolsku prijestolnicu stigao nakon isteka ugovora pa Real tako za njega nije morao platiti odštetu Francuzima. 

Kraljevski klub idućeg ljeta žele ponoviti strategiju dovođenja zvijezdi bez ugovora, a na vrhu liste želja su im sjajni bekovi, Kanađanin Alphonso Davies (22) iz Bayern Münchena i Englez Trent Alexander-Arnold (25) iz Liverpoola. Davies je jedan od najboljih lijevih, a Trent jedan od najboljih desnih bekova svijeta.

Čekat će još godinu dana

Zajedničko im je da obojica ulaze u zadnju godinu ugovora i 2025. bi prema trenutnom stanju stvari sredinu mogli promijeniti bez odštete. Real ih želi već dugo, ali voljan je čekati još godinu dana kako bi uštedio značajan novac.

Real je trenutno kvalitetno pokriven na bekovskim pozicijama, desno ima Danija Carvajala i Lucasa Vazqueza, a lijevo Ferlanda Mendyja i Frana Garciju, ali s Daviesom i Trentom bi se podigli na razinu više. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.