"Ne damo igrače Hajduku, braća Jakoliš ostaju u Šibeniku"

"VIJEST" da Hajduk želi dovesti trojicu igrača Šibenika prilično je uzrujala direktora kluba sa Šubićevca, Marka Karađolu.

Informaciju da se predsjednik Bijelih Hrvoje Maleš sastao s vodstvom Šibenika Karađole nije negirao, ali je istaknuo kako nije bilo govora o eventualnom prelasku vratara Blaževića i braće Jakoliš na Poljud.

"Ne razumijem otkud ljudima mašta da plasiraju takve dezinformacije. To je čista laž! Njih trojica ne idu nikamo", u dahu je izgovorio Karađole prije nego je priznao da su on i predsjednik Šibenika Goran Pauk razgovarali s Malešom:

"To je bio jedan kratki sastanak na kojem smo pričali o raznim temama, a tek je Maleš nakratko, na par sekundi spomenuo mlađeg Jakoliša."

Mlađi Jakoliš zove se Marin, tek mu je 15 godina i najveći je talent u Šibenikovoj omladinskoj školi. Prošle sezone igrao je za kadete Šibenika. Njegov brat Antonio postao je odlaskom Ermina Zeca prošlo ljeto prvi napadač kluba iz Krešimirova grada, a Goran Blažević u posljednjih je nekoliko sezona najčvršća karika Šibenika (bio je svojedobno pozvan i u reprezentaciju).

"Blažević će svoj nogometni put nastaviti u inozemstvu, a što se tiče braće Jakoliš, oni su pod ugovorom i nema šanse da ih prodamo! Ako to napravimo, možemo komotno ići čistiti kopačke", za kraj će Karađole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.