Nastavlja se: Šprajcer uhićen zbog davanja mita Širiću za "pošteno suđenje"!

TAJNIK Udruge prvoligaša i bivši tajnik Karlovca Neven Šprajcer uhićen je jutros u sklopu istrage protiv Željka Širića.

Kako piše Novi list, Šprajcera je policija uhitila po nalogu USKOK-a, zbog sumnje da je Željku Širiću davao novac kako bi Karlovčani u HNL-u imali "pošteno suđenje".

Prije dva tjedna predsjednik Sudačke komisije Željko Širić uhićen je u Zagrebu zajedno s članom Komisije Stjepanom Djedovićem nakon što je preuzeo označenih 30 tisuća eura od USKOK-ova agenta Hrvoja Maleša.

Poslije njihova uhićenja klupko se počelo odmotavati, pod povećalo su stavljeni i brojni drugi nogometni djelatnici, a u redakciju Indexa i u USKOK stiglo je anonimno pismo nezadovoljnog nogometaša Karlovca, koji je rekao kako je NK Karlovac u prvu ligu ušao zahvaljujući kupovini utakmica preko igrača i sudaca, istaknuvši kako su "najveću ulogu u kupovini imali su tadašnji čelnici kluba Neven Šprajcer i Krešimir Petković potpomognuti tadašnjim trenerom Igorom Pamićem".

Dvojac je to vrlo brzo demantirao, a Šprajcer je naglasio kako "sumnja na neke osobe koje imaju nešto protiv njega i NK Karlovac".

Nakon jutrošnje akcije USKOK mora donijeti odluku o nastavku istrage, nakon čega bi istražni sudac trebao odlučiti o produljenju pritvora ili puštanju na slobodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.